Υλικά
1½ κιλό σουπιές καθαρισµένες
5 κρεµµυδάκια φρέσκα ψιλοκοµµένα
1 φλιτζάνι λάδι
1 ποτήρι κρασί άσπρο
½ κιλό µάραθο ψιλοκοµµένο
5 ντοµάτες τριµµένες
αλάτι
πιπέρι
½ κιλό πράσινες ελιές
2-3 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουµε τις σουπιές και τις κόβουµε. Τσιγαρίζουµε τις σουπιές µαζί µε το σκόρδο και το κρεµµυδάκι και τις σβήνουµε µε το κρασί. Προσθέτουµε το µάραθο, τις ντοµάτες, τις ελιές, αλάτι, πιπέρι και ½ ποτήρι νερό και βράζουµε σε χαµηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά.