Φθιωτών γεύσεις
Ένα γαστριμαργικό ταξίδι
...σε γεύσεις και νόστιμες ιδέες!
Home » » Κανελόνια με μανιτάρια και μπέικον

Κανελόνια με μανιτάρια και μπέικον

 Νόστιμη επιλογή για το μεσημεριανό σας γεύμα
Κανελόνια με μανιτάρια και μπέικον


Υλικά για 4-6 άτομα

    120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
    100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
    4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
    120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
    1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
    20 βρασμένα κανελόνια
    200 φρυγανιά τριμμένη
    250 ml μαγιονέζα


Εκτέλεση

    Σε ένα μπολ ρίχνετε τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Κατόπιν τα ρίχνετε στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
    Έπειτα ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας σε ένα μπολάκι μαζί με τη μαγιονέζα, την παρμεζάνα και τη φρυγανιά.
    Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια με ένα κουταλάκι ή κορνέ.
    Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
typos.com.cy
SHARE

About admin