Φθιωτών γεύσεις
Ένα γαστριμαργικό ταξίδι
...σε γεύσεις και νόστιμες ιδέες!
Home » » Τζιγεροσαρμάδες

Τζιγεροσαρμάδες

Υλικά

1 συκωταριά αρνίσια
1 μπόλια αρνίσια (ζητείστε την από τον κρεοπώλη σας)
2 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
1 φλ. του καφέ ρύζι καρολίνα
1 αυγό
λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε σε πολύ λεπτά κυβάκια την συκωταριά. Ανακατεύουμε με το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, ρύζι και λίγο λάδι.

Βάζουμε την μπόλια σε χλιαρό νερό (προσοχή όχι σε ζεστό γιατί διαλύεται). Την ανοίγουμε και την τοποθετούμε σε ταψί. Βάζουμε μέσα τη γέμιση και κλείνουμε με την μπόλια που περισσεύει, σαν να φτιάχνουμε ένα πολύ μεγάλο μπιφτέκι.

Αλείφουμε με το αυγό και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να κοκκινίσει η μπόλια και να γίνει τραγανή.


SHARE

About admin